Skip to main content

augustus, 2019

05aug00:0000:00Verjaardag prinses IreneHet bestuur van NatuurCollege feliciteert prinses Irene

Meer...

Details

Op 5 augustus 2019 wordt Prinses Irene 80 jaar oud. Zij viert haar verjaardag in besloten kring met haar gezin en een paar goede vrienden.
Later dit jaar, op 16 september, gaat het NatuurCollege in het kader van de tachtigste verjaardag van haar voorzitter, Prinses Irene, een ode aan de natuur brengen.
Irene: “Het NatuurCollege staat voor de verbinding van al het leven. Wij zijn natuur. De toekomst van het leven op Aarde in al haar diversiteit, bepalen we Samen. Het NatuurCollege wil dit graag op een originele manier naar voren brengen, vieren en delen. De verschillende artiesten zullen ieder op hun eigen wijze daar invulling aan geven en vormen als het ware een uniek poëtisch boeket.’
Deze bijzondere voorstelling is mede door Prinses Irene en Herman van Veen samengesteld. Kaarten voor deze avond zijn vanaf nu verkrijgbaar via carre.nl.
Aan deze avond zullen meewerken Prinses Irene, Claudia de Breij, Het Nationale Ballet, choreograaf Toer van Schayk, harpiste Lavinia Meijer, zangeres Nora Fischer, gitarist Marnix Dorrestein, violiste Sylvia Huang, hoboïste Maria Pedano, dichter des vaderlands Tsead Bruinja, de dichters Anne Vegter, Babs Gons samen met Shishani en Mustafa Stitou. Tevens, gitariste Edith Leerkes, ZO! Gospel Choir, Herman van Veen en anderen.
Vanwege verblijf in het buitenland is Prinses Irene niet beschikbaar voor interviews/reacties.

Tijd

(Maandag) 00:00 - 00:00

X