Verwonderen

Verbinden

Veranderen

NatuurCollege
Bezoek- en postadres
Costerweg 1d
6702 AA Wageningen
[email protected]
Het activeren, verkennen, verbreden en verrijken van natuurervaringen staat centraal in al de leer- en onderzoeksomgevingen die NatuurCollege ondersteunt of ontwikkelt. Heb je een vraag, dan kun je die stellen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een boek bestellen

Je kunt het boek Duurzaamheid van binnenuit via NatuurCollege bestellen door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van contactgegevens en aantal exemplaren. Vervolgens kunt u het bedrag euro 17,50 plus 2,49 verzendkosten; totaal euro 19,99 overmaken naar TRIODOS Bank bankrekeningnummer NL89 TRIO 0212 4810 10 t.n.v. Stichting Lippe Biesterfeld NatuurCollege o.v.v. boek Duurzaamheid van binnenuit.

Het bestellen van overige boeken kan via deze pagina. Scroll en klik op het  desbetreffende boek. Onderaan staat de bestel button naar YouBeDo.com of Bol.com om het boek te kunnen bestellen.

Verzoek voor een lezing of interview

Je verzoek voor een lezing of een interview van een van de bestuursleden kun je per mail sturen naar [email protected]. Wij nemen je aanvraag in behandeling en proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Hoe kan ik jullie steunen?

Via de knop ‘jouw bijdrage telt’ bovenaan onze hoofdpagina kom je bij alle mogelijkheden hoe je een bijdrage kunt verlenen of mee kan doen!

Verzoek voor een voorwoord

NatuurCollege ontvangt vele verzoeken voor het schrijven van een voorwoord en helaas kunnen wij niet aan alle verzoeken voldoen en hebben we uit principe een afspraak dat we geen voorwoord schrijven.

Mogelijkheid ontmoeting

Het bestuur van NatuurCollege kan helaas geen persoonlijke afspraken maken. U kunt zich wel aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt blijven van onze activiteiten.

Ontmoeting kernteam

Het kernteam staat open voor het opzetten van activiteiten en verkenningen in lijn met de visie en aanpak van het NatuurCollege. Je kunt per mail je verzoek of vraag sturen naar [email protected]. Wij nemen je aanvraag in behandeling en proberen zo snel mogelijk te antwoorden.