Contact

Vaakgestelde vragen

U kunt het boek Duurzaamheid van binnenuit via NatuurCollege bestellen door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van contactgegevens en aantal exemplaren. Vervolgens kunt u het bedrag euro 17,50 plus 2,49 verzendkosten; totaal euro 19,99 overmaken naar TRIODOS Bank bankrekeningnummer NL89 TRIO 0212 4810 10 t.n.v. Stichting Lippe Biesterfeld NatuurCollege o.v.v. boek Duurzaamheid van binnenuit.

Het bestellen van overige boeken kunt u het beste naar tabje publicaties – boeken en dan naar desbetreffende boek. Onderaan staan de links naar YouBeDo.com of Bol.com om het boek te kunnen bestellen.

Uw verzoek voor een lezing of een interview van een van de bestuursleden kunt u per mail sturen naar [email protected] Wij nemen uw aanvraag in behandeling en proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Op onze hoofdpagina staat een ‘Doe Mee’ optie en hier staan alle mogelijkheden vermeldt hoe u uw bijdrage kunt verlenen of mee kan doen !

NatuurCollege ontvangt vele verzoeken voor het schrijven van een voorwoord en helaas kunnen wij niet aan alle verzoeken voldoen en hebben we uit principe een afspraak dat we geen voorwoord schrijven.

Het bestuur van NatuurCollege kan helaas geen persoonlijke afspraken maken. U kunt zich wel aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte kunt blijven van onze activiteiten of onze agenda bekijken op onze website. Tijdens deze lezingen, workshops of trainingen is er gelegenheid om kennis te maken met betreffende bestuursleden en het stellen van vragen. Wees in ieder geval altijd van harte welkom !

X