Skip to main content

september, 2019

16sep20:0022:30Samen - Een Ode aan de Natuurprogramma in het kader van de tachtigste verjaardag van Prinses Irene

Meer...

Details

Het NatuurCollege brengt in het kader van de tachtigste verjaardag van haar voorzitter, Prinses Irene, een ode aan de natuur. Op 16 september vindt er een feestelijke voorstelling plaats in Koninklijk Theater Carré. Mede onder begeleiding van Prinses Irene en Herman van Veen is er een avondvullend programma samengesteld. Een bijzondere voorstelling met optredens van verschillende artiesten passend in het thema van de avond.
Aan deze avond zullen meewerken Prinses Irene, Claudia de Breij, Het Nationale Ballet, choreograaf Toer van Schayk, harpiste Lavinia Meijer, zangeres Nora Fischer, gitarist Marnix Dorrestein, violiste Sylvia Huang, hoboïste Maria Pedano, dichter des vaderlands Tsead Bruinja, de dichters Anne Vegter, Babs Gons samen met Shishani en Mustafa Stitou. Tevens, gitariste Edith Leerkes, ZO! Gospel Choir, Herman van Veen en anderen.
Prinses Irene, voorzitter van het NatuurCollege: “het NatuurCollege staat voor de verbinding van al het leven. Wij zijn natuur. De toekomst van het leven op Aarde in al haar diversiteit, bepalen we Samen. Wij willen dit graag op een originele manier naar voren brengen, vieren en delen. De verschillende artiesten zullen ieder op hun eigen wijze daar invulling aan geven en vormen als het ware een uniek poëtisch boeket”.

Kaarten verkrijgbaar via Koninklijk Theater Carré

Tijd

(Maandag) 20:00 - 22:30

Locatie

Koninklijk Theater Carré

Amstel 115-125, 1018 EM Amsterdam

X