Ondersteun NatuurCollege

NatuurCollege is een ideële organisatie zonder winstdoelstelling. De organisatie wordt grotendeels gefinancierd door de samenleving; instellingen, fondsen, bedrijven en particulieren, al dan niet via betaalde deelname aan (leer)activiteiten.

Er zijn verschillende manieren waarop u NatuurCollege kunt steunen.

Corporate sponsoring
NatuurCollege verwelkomt bedrijven voor wie duurzaamheid belangrijk is en die hun naam willen verbinden aan NatuurCollege, zowel voor algemene ondersteuning als specifieke activiteiten. Wij bespreken graag een passende tegenprestatie met u. Kom met ons in contact.

Fondsen en stichtingen
Voor fondsen en stichtingen met ‘duurzaamheid’ als doelstelling is het NatuurCollege een passende partner. Kom met ons in contact.

Helaas is uw betaling niet gelukt.

Probeer het later nog een keer en anders is het ook mogelijk om uw donatie over te maken op Triodos bankrekeningnummer NL89 TRIO 0212 481 010 t.n.v. Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege. Uw donatie wordt besteed om het werk van het NatuurCollege te ondersteunen. NatuurCollege heeft de ANBI-status hetgeen betekent dat uw donatie aftrekbaar is voor de belasting.

Bedrag

Stichting Lippe-Biesterfeld
NatuurCollege heeft de ANBI-status. Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de belasting.

Gegevens:
Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege
IBAN: NL89 TRIO 0212 481 010

Juridische gegevens

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Uitgelicht

Duurzaamheid van binnenuit is een drieluik in het najaar 2018 in samenwerking met De Nieuwe Liefde. De serie wil inspireren tot kritische zelfreflectie op mens en wereldbeeld in relatie tot (on)duurzaamheid. Data van deze drieluik programma zijn op dinsdag 30 oktober,…

X